Kompetent og fleksibelt netværk

Hansen Marketing er opbygget omkring en smal organisation – med uendelige udvidelsesmuligheder.Den projektansvarlige varetager kundekontakten og følger hver enkelt opgave helt til dørs. Hvor mange specialister, der skal tilknyttes, afgøres af opgavernes art og omfang. Vores faste net af erfarne og kompetente freelancere dækker samtlige specialer. Og ressource- og omkostningsbevidste som vi jo er, trækker vi kun på deres arbejdskraft i præcis det antal timer, der er brug for det.  


Ingen opgave er for lille, stor eller speciel

Ud fra en solid markedsøkonomisk baggrund kan vi tilbyde dig en professionel strategisk rådgivning – bl.a. gennem udarbejdelse af analyser, marketingstrategier og marketingplaner.Når fundamentet er skabt – og kursen er lagt – sørger vores kreative for at give budskaberne en ny, overraskende og effektiv udformning. Vi har tilknyttet eksperter inden for et hvilket som helst medie, og har lang erfaring i at sammensætte det mix, der giver størst udbytte i forhold til budgettet.   


New media er en gammel kending her i huset

Hansen Marketing var blandt de første til konsekvent at anvende Internet og cd-rom i markedsføringen – vel at mærke i de tilfælde, hvor disse medier er relevante. Ved konstant at koble den bedst mulige eksterne kompetence på vores opgaver sikrer vi, at du som kunde får de mest sikre og fremtidsorienterede løsninger.